Toftedagen 6. juli 2013

tirsdag, 19 mars 2013 skrevet av Erik

Invitasjon til næringsliv, lag og organisasjoner.

Kan du tenke deg å delta på " Den store Markedsdagen" lørdag 06.07.13?

Regionale utviklingsmidler i Region Lier, Hurum og Røyken

onsdag, 13 mars 2013 skrevet av Erik

Buskerud fylkeskommune og Regionrådet i Lier, Hurum og Røyken samarbeider om strategisk utvikling av regionen.
I denne forbindelse lyses det ut tilsammen kr. 1 600 000
til utviklingsprosjekter i 2013. Prosjektene skal være
i kommunene Lier, Hurum og/eller Røyken. Ved vurderingen av hvilke prosjekter som skal gjennomføres vil det bli lagt vekt på at prosjektene har et innhold som er i tråd med Regional planstrategi for Buskerud 2013-2016, samt Regionrådets satsingsområder, som er kultur/reiseliv, kompetanse, innovasjon, infrastruktur, miljø og omdømme.

Bli med på laget!

torsdag, 21 februar 2013 skrevet av Erik

Reiselivsmagasinet for Hurum ble en suksess i 2012. Da laget vi et magasin som ikke bare var nyttig i sommersesongen, men som tok for seg Hurum på helårsbasis.
I år bygger vi videre på suksessen og har inngått et samarbeid med lokalavisa vår, Røyken og Hurums Avis.
Årets magasin kommer til å by på en rekke artikler fra alle kanter av Hurum – godt og interessant lesestoff som kan glede både vi som bor på den flotte halvøya og alle gjestene som kommer hit i løpet av året. Kanskje magasinet også kan inspirere noen til å flytte hit?

Velkommen til frokostmøte

tirsdag, 29 januar 2013 skrevet av Erik

Til medlemmer av næringsrådet
I samarbeid med Hurum kommune har vi gleden av å invitere til frokostmøte. Vi inviterer til
gratis frokost og nyttig informasjon for deg og din virksomhet.
Sted: Administrasjonsbygget i Sætre, kommunestyresalen.
Tidspunkt: Fredag 8.februar 13, klokken 8.00

Utkast til kommunikasjonsstrategi 2012 - 2013

torsdag, 17 januar 2013 skrevet av Erik

Hurum kommune og Hurum Næringsråd har gjort en grundig jobb med planverk for utvikling av næring og reiseliv de siste årene. I flere sammenhenger er det blitt påpekt at en plan for kommunikasjon med de viktigste målgruppene er en forutsetning for å nå målene i disse planene. Derfor ble arbeidet med en kommunikasjonsstrategi satt i gang våren 2012, med kommunika sjons byrået Cox Oslo som rådgiver for pro sessen.
Dette dokumentet er ment som et forslag for diskusjon i næringsrådets styre, deretter skal det justeres og presenteres for de ulike aktørene.
Innenfor de rammene vi har hatt er det ikke rom for dyptgående analyser i form av undersøkelser m.v. Vi har lagt vekt på å utarbeide en strategi som skal være enkel og operativ, som kan evalueres og justeres fortløpende.
Enkelt sagt er oppgaven: Hvem snakker vi med, hva vil vi snakke om, hvilke kanaler er mest effektive og hvordan vil vi si det?

Mediehåndtering – fortell verden om din bedrift

onsdag, 02 januar 2013 skrevet av Erik

En positiv omtale på redaksjonell plass i aviser, på internett eller i radio og TV har mange ganger så stor verdi som en betalt annonse. Ikke bare er det gratis, men det gir troverdighet, og legges bedre merke til.
Hurum Næringsråd
Øvre Skoledalen 12
3482 Tofte
Tlf: 32792014
Mob. 91838010
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Logo bunn 2